BEHANDELVORMEN STRESS RELEASE BEHANDELING

Drukpunt
massage

Drukpuntmassage zorgt dat je meer energie krijgt

De blokkades in de energiebanen worden behandeld, zodat de energie beter door het lichaam kan stromen. Achter de pijnlijke drukpunten zit vaak een oorzaak en die (emotionele) oorzaak kan de oorzaak zijn van klachten. 

Anti-

stress

behandeling

Door een anti stress behandeling wordt veel spanning uit de rug en nek gehaald

Er wordt een grote hoeveelheid spanning weggehaald door behandeling van verschillende energiebanen, waardoor veel rug-en 

schouderproblemen 
kunnen worden verminderd.

Holistic pulsing massage

Holistic pulsen zorgt voor ontgifting en ontspanning van het lichaam

Holistic pulsing is een ritmische massage waarbij het lichaam bij speciale muziek heen - en weer wordt bewogen. Het heeft hierdoor een ontspannende en ontgiftende werking.Een holistic pulsing massage helpt tevens voor rust in het hoofd, maar ook voor loslaten van spanning. Ook kan holistic pulsing bijvoorbeeld helpen bij kinderen die worden gepest. 

Gebruik van edelstenen
 

Edelstenen zijn geneeskrachtig en geven energie


Het gebruik van edelstenen kan tijdens de behandeling goed zijn om je sterker en vitaler te voelen. 

Er kan advies worden gegeven welke edelsteen goed bij je kan passen en hoe lang je deze bij je kunt dragen.  

Stress release behandelingen algemeen

Om erachter te komen welke behandeling nodig is wordt er aan de hand van een standaard vragenlijst gekeken welke behandelingen worden uitgevoerd. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan samen en start de behandeling.

Er zijn nog meer behandelvormen binnen de therapie die hierboven niet zijn vermeld, maar de voornaamste behandelvormen zijn genoemd. 
Tijdens de therapie kunnen er binnen één behandeling dus verschillende behandelvormen worden ingezet en samen zorgen ze ervoor dat je meer ontspannen en meer in balans komt in lichaam en geest.