EDELSTENEN
& EDELSTEENTHERAPIE 

Het dragen van een edelsteen kan bijdragen tot een vermindering van bepaalde lichamelijke klachten. Ook bij mentale klachten en problemen kan een steen helpen.

 

Chemische samenstelling

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat edelstenen en kristallen kunnen helpen bij allerlei klachten of problemen. Doordat een edelsteen een bepaalde scheikundige samenstelling in de vorm van mineralen heeft, werken ze door middel van energiegolven (trillingen) door op ons lichaam.

 

Kleur
Ook de kleur van een edelsteen heeft uitwerking op ons lichaam, want kleuren corresponderen door middel van trillingen op onze organen en andere delen van ons lichaam en kunnen op deze manier helpen bij allerlei processen, zoals verbetering van de spijsvertering, de bloedsomloop, de werking van het hart.


Niet elke edelsteen is goed voor iedereen  

Omdat elk lichaam op zijn eigen manier reageert is niet elke steen voor iedereen goed. Wel is het zo dat kristallen en edelstenen kunnen bijdragen aan het lichamelijk of psychisch sterker worden en dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt verbeterd. Een steen kan ook prima als ondersteuning gebruikt worden naast reguliere therapie en medicijnen.
 

Wil je weten of je een edelsteen nodig hebt, bel dan even. Dan test ik dit bij je uit.

De stenen die hieronder zijn vermeld verkoop ik momenteel. Wanneer je een andere edelsteen nodig hebt dan kan ik die voor je bestellen.