Hotstone massage geeft ontspanning

Bijgewerkt op: 1 feb. 2020


In de decembermaand zijn veel mensen moe. De voorbereidingen voor sinterklaas en de kerstdagen zijn voor veel mensen een bron van stress. We willen allemaal dat iedereen het gezellig vindt, dus doen we erg ons best om dit te realiseren.

Stress is niet goed voor het lichaam en vaak luisteren wij niet naar signalen die het lichaam ons stuurt; om eens een keertje rustiger aan te doen.

Een hotstone massage geeft de mogelijkheid om de spanning in het lichaam te verminderen. De warme lava stenen geven de spieren de mogelijkheid om te ontspannen. Ook zorgt hotstone massage voor vermindering van pijn in spieren en gewrichten en voor meer energie. Omdat er door een hotstonemassage ook een betere afvoer plaats vindt van afvalstoffen werkt het versterkend voor ons lymfesysteem (goed dus voor ons afweersysteem).

#hotstonemassage #hotstone #ontspannen #massage #stress

13 weergaven0 opmerkingen