Heppiemassage Massage speciaal voor kinderen/ volwassenen met een lichamelijke of mentale handicap


Heppie Massage. Een massage voor mensen met een handicap

Vanaf vandaag ben ik bevoegd om ook massage te mogen geven aan kinderen en volwassenen met een mentale en/of fysieke handicap. De massage is erg geschikt voor mensen die niet goed kunnen bewegen of juist wel heel erg bewegen, zoals kinderen of volwassenen met ADHD en/of het syndroom van Down en/of met autisme. Ook is de massage goed voor mensen die bedlegerig zijn als gevolg van een ziekte.

Verschil met andere massages De massage wordt over de kleren gegeven. Dit is daarom minder belastend voor de persoon die een handicap heeft.

Ambulant begeleidster Omdat ik al jarenlang als ambulant begeleidster werk met kinderen met een beperking leek het mij een leuke aanvulling om ook aan deze groep mensen een ontspannende massage te kunnen geven.

Locatie massage In principe wordt de massage in mijn praktijk gegeven, maar wanneer dit niet mogelijk is kan ik bij de persoon aan huis of in de zorginstelling komen, omdat dit zijn/haar veilige omgeving is en hij/zij zich daardoor meer kan ontspannen.

Wil je weten wat de massage inhoudt, kijk dan bij: massage voor kinderen en volwassenen


128 weergaven0 opmerkingen