Nieuw: Stress release behandeling. De behandeling die je helpt om beter te kunnen ontspannen

Bijgewerkt op: 5 feb. 2020


Veel mensen voelen zich onrustig en opgejaagd. Door een stressvol leven kunnen we vaak niet meer ontspannen. Het gevolg van teveel stress is onrust, drukte in het hoofd en slechter slapen. We krijgen vaak het gevoel dat er nog een heleboel 'moet' en dat we onszelf voorbij lopen.

Omdat ik tijdens het geven van wellnessmassages vaak mensen behandel met blokkades in de nek- en rugspieren viel het mij op dat veel mensen te maken hebben met stress. Zodoende heb ik een nieuwe behandeling gemaakt, speciaal voor mensen die moeite hebben met ontspannen, met als bijkomend voordeel dat ze ook beter kunnen slapen.

Waaruit bestaat de behandeling?

De stress release behandeling bestaat uit: * drukpuntmassage hoofd * behandeling om hormoonklieren te optimaliseren * polistic pulsen * ontspannende hoofd/nek/rugmassage * voetmassage Effecten na behandeling * beter kunnen ontspannen * meer energie in het lichaam * helderder in het hoofd (minder malende gedachten) * betere spijsvertering * betere ademhaling * ontspanning van de spieren * betere bloedsomloop * activering van het lymfesysteem

De stress release behandeling wordt als heel positief ervaren. Ze voelen zich na afloop heel ontspannen en rustig en houden dit gevoel nog lange tijd vast. Wil je ook een stress release behandeling boeken of wil je info, kijk dan op www.balansvoorjezelf.nl/stressrelease behandeling

#ontspanning #massage #drukpuntmassage #stress #beterslapen #mindergedachten

31 weergaven0 opmerkingen