Een heel ontspannende behandeling : Bashya Chou in combinatie met een stress release behandeling.

Bijgewerkt op: 6 okt. 2020

Deze behandeling bestaat uit een heel ontspannende hoofdhuid-, oor- en haarmassage in combinatie met een heerlijke voetmassage en een polistic pulsingmassage. Een behandeling voor als er teveel energie in het hoofd zit.


Na afloop ben je volkomen ontspannen en vol energie. De Bashya Chou en stress behandeling neemt je mee naar je eigen stiltepunt door middel van verschillende massages op het hoofd en de oren met speciaal voor deze behandeling zuivere geneeskrachtige olie.

De behandeling bestaat uit: 1. Hoofdhuid- en haarmassage Ik begin met een hoofdhuid- en haarmassage, waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata olie. De Hinata olie zorgt ervoor dat je een soort 'slaapbewustzijn' komt, waarbij het stress- hormoon in het bloed wordt verlaagd. 2. Reflexzonemassage oren De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan de totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg en kun je ontspannen door de lekker geurende oliën. De speciale olie die ik gebruik bij de massage van de oren zorgt ervoor dat je weer in een 'wakkerder bewustzijnsfase' komt.


3. Chinese voetmassage De reflexzonemassage voor de voeten zorgt voor nog meer ontspanning. 4. Holistic massage Dit is een soort wiegmassage die ervoor zorgt dat het lichaam helemaal kan ontspannen, maar ook kan ontgiften.
48 weergaven0 opmerkingen