Bashya Chou hoofdmassage in combinatie met de stress release behandeling

Een tijdje geleden introduceerde ik de stress release behandeling. Een behandeling, speciaal voor mensen die zich gestrest en gejaagd voelen, met acupressuurmassage, nek-, schouder-, rugmassage en voetmassage.


Inmiddels hebben al heel wat personen kennis gemaakt met deze behandeling. Wanneer deze behandeling wordt gecombineerd met het Bashya Chou ritueel komt lichaam en geest helemaal tot rust en na afloop ben je volkomen ontspannen en vol energie.


Bashya Chou ritueel is een heel ontspannende hoofdhuid-, oor- en haarmassage. Een heerlijke behandeling voor als er teveel energie in het hoofd zit.

Hoe gaat de Bashya Chou behandeling in zijn werk? De Bashya Chou behandeling neemt je mee naar je eigen stiltepunt door middel van verschillende massages op het hoofd en de oren. De behandeling bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Hoofdhuid- en haarmassage Ik begin met een hoofdhuid- en haarmassage, waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata olie. De Hinata olie zorgt ervoor dat je een soort 'slaapbewustzijn' komt, waarbij het stress- hormoon in het bloed wordt verlaagd. 2. Reflexzonemassage oren De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan de totaal balans van het lichaam. Langzaam glijdt de spanning weg en kun je ontspannen door de lekker geurende oliën. De speciale olie die ik gebruik bij de massage van de oren zorgt ervoor dat je weer in een 'wakkerder bewustzijnsfase' komt.

0 keer bekeken