BEHANDELINGEN IN DE PRAKTIJK

1. Een client belt op of ik kan helpen bij slecht slapen. Ik begin met drukpuntmassage en hierdoor worden blokkades in de energiebanen behandeld , zodat de energie beter kan doorstromen. Ik geef nog wat tips over voeding, bijv. dat de client geen koffie moet drinken voor het slapen gaan, ien de dag erna appt de client dat hij goed heeft geslapen. 

 

2. Een vrouw van middelbare leeftijd heeft de laatste tijd erg veel stress (vanwege een burn-out)
Er wordt een stress release behandeling gegeven om de grote hoeveelheid stress weg te halen. Deze behandeling is namelijk heel geschikt voor mensen met stress gerelateerde klachten. Bij behandeling behandel ik de twee meridianen, waardoor de cliënte na een tijdje rustig in haar hoofd wordt. Ook geef ik holistic pulsingmassage, zodat ze beter kan ontspannen. Een paar dagen later bel ik haar op en vraag hoe ze zich nu voelt. Ze geeft aan dat ze zich niet meer zo moe voelt. Een maand later mailt ze me dat ze weer veel dingen aan kan pakken. Ze is ook weer langzaam begonnen met werken. 

  
3. Een meisje van 15 jaar is overdag erg onrustig en blijft maar 'denken'. Ook kan ze 's avonds niet goed in slaap komen en ligt ze wakker omdat ze vaak bang is.  Na twee behandelingen en het dragen van de edelstenen rozekwarts en zwarte toermalijn kan ze weer goed slapen en is haar onrust en angst weg. Ook heb ik haar geadviseerd om geen zwarte thee meer te drinken voor het slapengaan. Ze drinkt nu kruidenthee en dit bevalt haar goed. 

 

4. Een cliënte heeft al een jaar last van een burnout en kan hier niet goed van afkomen. Ze is heel druk op haar werk en er staat een reorganisatie aan te komen. Ze voelt zich na afloop van de behandeling rustiger in het hoofd.
Ze komt nog één keer terug voor een behandeling. Na een maand bel ik haar op om te vragen hoe het met haar gaat.  Ze geeft aan dat ze het leven zonniger inziet en dat ze weer langzaam is begonnen met haar werk.

5. Een jongen is heel bang in het donker. Ik besluit EFT te doen en vraag hem of hij zich wil inbeelden dat hij in een donkere kamer zit. 
We hebben, voordat we met de EFT behandeling zijn begonnen, samen een zin bedacht die hij kan zeggen om beter met zijn angst om te kunnen gaan.
Ik leg hem uit hoe hij op bepaalde punten (gezicht en handen) kan kloppen. Dit zijn de begin- en eindpunten van de meridanen (energiebanen).
Door hierop te kloppen worden alle meridianen met elkaar verbonden en kan hij de angst beter verwerken. Tijdens het kloppen zegt hij ondertussen de zin die we hebben bedacht:  'ik ben niet meer bang in het donker'. Nadat we 10 keer langs de verschillende punten zijn gegaan voelt hij zich opgeluchter en ook voelt hij zich niet meer zo bang als hij aan donkere ruimten denkt. Een tijd later spreek ik zijn moeder en zij vertelt mij dat hij niet meer bang is als hij naar bed moet. Thuis heeft hij samen met zijn moeder de EFT voortgezet en als hij nu bang is doet hij nu zelf de EFT oefeningen. 

 

ENKELE REACTIES ONTVANGEN VIA MAIL OP BEHANDELINGEN:
De behandeling bij Barbara. Ik heb dit ervaren als spannend, vooral de eerste keer!

Je ondergaat het lekker ontspannen, ogen dicht  en geniet van de rust van de behandeling door je hele lichaam.
Ik was erg nieuwsgierig naar de uitslag en of dit overeen kwam met Mijn Gevoel van mijn Zelfkennis.

Het klopte allemaal precies en ik kreeg goede adviezen.  Daarom kan ik een behandeling van harte aanbevelen bij deze vakvrouw!  

Tot een volgende behandeling!

Asia

Wellness en behandeling bij Barbara,

           
Barbara is rustgevend, en geeft goed advies.
Het is voor mij een moment van volledige rust en ontspanning.   
Echt een aanrader voor iedereen in deze hectische maatschappij!

 

Groet, Lidwien

Hallo Barbara,

Ik wil je nog even bedanken voor de goede stress release behandeling en de daarbij behorende uitstekende adviezen.


Omdat ik diabetes patiënte ben, medicatie gebruik en tussendoor regelmatig een boterham moet eten, voor een goede balans in de bloedglucosespiegel, bleek bij jouw behandeling, dat ik teveel aan tarwe binnenkreeg en daardoor lichte buikpijnklachten had. 

Door de drukpuntmassage, wist je precies waar de blokkades zaten. Op zich vond ik de drukpuntmassage heerlijk ,alleen vond ik het niet zo aangenaam toen je de pancreas streek masseerde.

Je adviseerde na de behandeling om over te gaan op speltbrood . Dit heeft mij uitstekend geholpen. De buikpijn is sindsdien weg.

Ik heb dit zelfs door gegeven aan mijn behandeld arts.

 

Marga

Ik ben met mijn zoon Aron naar jouw praktijk gegaan, omdat hij zo druk was. Hij had met name problemen op school en met het omgaan met andere kinderen in de klas.
Tijdens de les maakte hij vaak ruzie met andere kinderen en ook de juffrouw wist zich geen raad met hem. Hij was altijd druk en was moeilijk aanspreekbaar.

Sinds hij enkele stress release behandelingen heeft gehad kan Aron tegenwoordig echt rustig spelen, is hij beter aanspreekbaar en zo druk als hij eerst was, zo rustig en lief speelt hij nu met andere kinderen. Het leuke is ook dat hij nu door andere kinderen wordt gevraagd om met hem te spelen.

De verschillende behandelmethoden hebben echt geholpen. Zo heeft hij door middel van EFT zijn verdriet leren te hanteren. 
Ik ben heel blij dat de behandelingen zoveel rust hebben gebracht voor hem en voor ons gezin.

Barbara, bedankt.

 

Francis, moeder van Aron, 6 jaar